• Garanti mindst 3 års

  • 86 35 22 11 Telefonrådgivning

  • Gratis levering ved køb over 600 kr.

  • 44862 bare bedømmelse fra vores kunder

  • Returret 14 dages

Bestillingsseddel

Mindst 3 års garanti på alle produkter!

Aktiv Sport-Sportime yder 3 års garanti på alle produkter, på nogle endda mere.
Garantien på de 3 år gælder vores store Sportime/Sport-Thieme sortiment, på øvrige produkter yder vi 2 års garanti. Udover det lovpligtige garanterer vi:
Opstår der indenfor 3 år efter levering en fejl på den købte artikel, så vil vi enten reparere produktet eller levere et erstatningsprodukt.
Undtaget herfor er naturligvis almindelig slidtage og beskadigelser, der er forårsaget af kunden, såvel som erhvervsmæssigt brug.
Yderligere oplysninger forefindes i produktbeskrivelserne og i de generelle forretningsbetingelser.

Betaling

Som privat betaler du lettest med Visa/Dankort i forbindelse med dit køb. Hvis du ikke har mulighed for dette, kan du vælge ”Regning/faktura”. Du vil via din mail modtage en faktura, når beløbet er indgået på vores konto, fremsender vi den bestilte vare.
Skoler, klubber o.a. modtager en faktura separat med posten i forbindelse med levering, betalingsbetingelse 20 dage netto. Ved særligt store beløb eller særligt voluminøse varer forbeholder vi os ret til forudbetaling.

Forsendelsesomkostninger ved internet-køb:

Pakker

Ved køb for over  600,-kr inklusiv moms er der fragtfri levering .

Fragtforsendelse

Fragtomkostning står for forsendelsen af store, lange og/eller tunge forsendelser, der ikke kan sendes som pakke.

Der vil næsten altid kunne leveres fragtfrit ved køb for mere end 600,-kr, der vil dog kunne være enkelte undtagelser, dette gælder ved produkter som fuldsvejsede mål og betonborde, hvor der ofte også stilles særlige krav til modtagerstedet for at der kan leveres. I vil altid blive kontaktet inden levering hvis der evt. skal betales noget fragt oven i produktprisen.

Tlf. 86 35 22 11 eller info@aktivsport.dk

Standardbestillinger

Som regel forlader standardbestillinger vores lager hurtigt (forudsat at de er på lager). Leveringstider på de enkelte produkter vises under hver artikel i vores Aktiv Sport-Sportime shop.

Ombytnings- og returret

Skulle et produkt ikke leve op til jeres forventninger, kan det returneres til os indenfor 14 dage fra leveringsdato (undtaget herfor er specialfremstillinger).
Returforsendelsen af produktet eller meddelelsen om ønsket om returnering er indeholdt i dette tidsrum. Returadressen fremgår af den medleverede følgeseddel eller faktura. Iøvrigt henvises til vores generelle forretningsbetingelser.

Forretningsbetingelser »
Forretningsbetingelser PDF downloade