• Garanti mindst 3 års

  • 86 35 22 11 Telefonrådgivning

  • Gratis levering ved køb over 600 kr.

  • 45068 bare bedømmelse fra vores kunder

  • Returret 14 dages

Bestillingsseddel

Forretningsbetingelser

Alle priser er oplyst incl. 25 % moms.
Ved køb over 600,- inkl. moms på www.aktivsport.dk er der fragtfri levering af alle varer som kan sendes som pakker, samt de fleste fragtforsendelser. Der kan være enkelte undtagelser som f.eks. fuldsvejsede mål og Betonborde – meget store og/eller tunge produkter. Kunden vil altid blive orienteret om slutprisen til godkendelse før der afsendes noget.
Der tages forbehold for produktændringer og manglende opdateringer af beskrivelse og pris.

Husk altid ved levering at være opmærksom på eventuelle fragtskader, dette skal omgående meddeles fragtfirmaet og påtegnes, når I underskriver modtagelsen.

Fragtskader SKAL meddeles fragtleverandøren, og  hvis I ønsker at modtage varen skal der underskrives med  forbehold for evt. skader når forsendelsen åbnes, dette skal I have skriftligt. Skader skal meddeles os inden 24 timer, helst med billede - og nøjagtig beskrivelse af skader, så vi kan håndtere sagen korrekt, og få de korrekte erstatningsprodukter frem. Hvis din pakke har alvorlig fragtskade skal du nægte modtagelse. Evt. fejl og mangler på produkter og leveringen skal meddeles os hurtigst muligt.

Der er mindst 2 års reklamationsret.
Returnering af produkter skal ske efter forudgående aftale med Aktiv Sport og kun i original emballagen.
I har 14 dages returret.
Alle beløb er i danske kroner og inklusiv moms. Betalingsbetingelser ved faktura 20 dage netto. Privatkunder kan betale med Betalingskort, MasterCard, Maestro, Visa og Visa Electron. Du kan også få en faktura tilsendt som skal betales før vi afsender varen. Efter forfald pålægges rykkergebyr 125,- samt 1,5% rente fra forfaldsdag.

 

Returvarer

Ret til returnering

Du har ret til at fortryde din ordre indenfor 14 dage uden angivelse af grund. Returretten udgør 14 dage fra den dag, du eller en tredjeperson, der ikke er transportøren, har modtaget

a) Varen,
b) Den sidste vare ved en bestilling på flere varer inden for rammerne af en samlet bestilling
c) Den sidste dellevering ved en levering af flere dele eller stykker

For at benytte din returret skal du informere os med en entydig forklaring om, at du ønsker at ophæve købet, enten ved brev, telefax eller mail. For brug af returfristen er det tilstrækkeligt, at du sender meddelelsen om at du ønsker at gøre brug af returret inden udløbet af fristen.

Aktiv Sport Aps
Energivej 134
8420 Knebel
Tlf.: 86352211
Fax: 86352281
Email: info@aktivsport.dk


Følger af returretten

Når du ophæver købet, skal vi tilbagebetale alle indbetalinger, som vi har modtaget fra dig (returomkostning står du selv for) senest 14 dage fra  vi har modtaget produktet i original stand. Til tilbagebetaling anvender vi samme betalingsmiddel, som du har anvendt ved købet, med mindre andet udtrykkeligt aftales.

Fristen for returnering er overholdt, hvis du har afsendt varen inden for fristen på 14 dage. Hvis der er gået mere end 14 dage er du velkommen til at forhøre dig om du alligevel kan returnere en ubrugt vare.

Du afholder alle omkostninger ved returnering, hvad enten det er pakkepost eller fragt.

Du hæfter kun for et værditab på varen, når dette værditab, efter en test af beskaffenhed, egenskaber og funktionsmåde, kan tilbageføres til dig som ikke hensigtsmæssig omgang med varen.

Retur-formular

(Hvis du ønsker at ophæve købet/returnere varen, så udfyld venligt denne formular og send den til os)

Aktiv Sport Aps
Energivej 134
8420 Knebel

Tlf: 86 35 22 11
Email: info@aktivsport.dk

Herved ønsker jeg at returnere/ophæve købet på følgende vare

...........................................................................

Bestilt d.: ..................... Modtaget d.: .....................

Navn på bestiller:

Adressen på bestiller:

......................................
Underskrift fra bestiller
(kun ved besked på papir)

Dato:


Vi præsenterer en tilbagetrækning formular model på vores hjemmeside, såvel som i vores katalog med ordresedler, klar til fri afbenyttelse.

 

Bemærk venligst, at du ingen returret har ved levering af varer

  • Der ikke er præfabrikeret og som er fremstillet ved et individuelt valg eller mål eller er tilpasset til dine personlige ønsker
  • Som på grund af sundhedsårsager eller hygiejne ikke er egnet til returnering, når forseglingen er fjernet efter levering.
  • Når forseglingen er fjernet efter levering ved lyd- eller videooptagelser eller computersoftware.