• Profil: 10x10 cm. Den ene side er skråt afskåret ind mod banen.

Kunststofbelægningen på indersiden af banderne bevirker at bolden, lydsvagt kastes tilbage og øger bandernes holdbarhed.

Sættet består af 20 bande-elementer, hhv. 10 elementer pr yderside. De enkelte elementer fastgøres ikke på gulvet, men derimod ved hjælp af træ-tapper til hinanden. Trætapperne er med i leveringen.

Værd at vide om hockey: Hvad er det der fascinerer ved ​​hockey sporten - Man får garanteret et forskelligt svar fra hver en spiller man spørger. Der er egenskaber, som er forbundet med denne sport mere end andre, og dem hører man ofte som svar på spørgsmålet om fascinationen. Det drejer sig om: dynamik, teknologi, koordinerende krav, koordinations evne og holdånd.

Værd at vide om udendørs hockey:
Udendørs hockey er en olympisk holdsport for både damer og herrer. Målet i spillet er at skyde bolden i modstandernes mål. Bolden må/kan kun spilles med venstre flade side af den buede i den ene ende staven. Målskud sker af en fra modstandernes hold og må kun tages fra det halvrunde, markerede målfelt. Målfeltet består af to kvart cirkler (radius 14,63 m.) ved venstre og højre målstolpe og parallelt med mållinien for. Banen er 91,40 m. lang og 55 m. bred. Målet er 3,66x2,14 m. Et hockeyhold består, ligesom ved fodbold af en målmand og 10 markspillere. Til forskel fra andre holdsports-typer er hockey grundlæggende et spil uden kropskontakt. En kamp varer 2x35 minutter - med 10 minutters pause i halvlegen. Indenfor børne- og junior-området spiller man i kortere tid.

Værd at vide om Floorball:
Floorball kan sammenlignes direkte med hockey. Spillereglerne er næsten ens. De væsentlige forskelle ligger frem for alt i de ydre rammer: Banen er ca. 40x20 m. (det samme som en håndboldbane) og er dermed betydeligt mindre end hockeybanen.
Den har bander på 50 cm. omkring. Der spilles med 6 spillere på hvert hold inklusiv en målvogter. Målet er 115 cm højt og 160 cm bredt. De 5 markspillere har hver en stav med et ofte let krummet blad forneden.3 Med disse stave gælder det om at aflevere/spille bolden til hinanden for derved at gennemtrænge modstandernes forsvar, hvorved man kan score i målet ved at skyde bolden forbi målmanden, der er placeret siddende på knæene. Det hold, der har scoret flest gange, vinder kampen. Hvis begge hold har scoret lige mange gange ender kampen uafgjort. Dette kan i tilfælde hvor en sejr til et af holdene er påkrævet, resultere i forlænget spilletid og/eller straffeslagskonkurrence.
Der spilles med stavene fra holdkammerat til holdkammerat, men det er også muligt at føre bolden frem alene ved hjælp af finter, da modstanderholdet hele tiden vil forsøge at erobre bolden enten ved direkte at tage bolden fra den spiller, der er i besidelse af den, eller ved at komme imellem to medspillere ved et forsøg på en aflevering og derved overtage bolden.
Floorball er helt bestemt en kontaktsport, men spillet stoppes kun sjældent ved at dommeren stopper spillet efter et brud på reglerne, eller hvis bolden ryger uden for banderne, hvorved spillet genoptages 1,5 meter væk fra banden, hvilket er markeret på banen. Sporten er kendt som en hård sport rent fysisk, med endnu flere nærkampe end fodbold.
Der kan foretages et frit antal udskiftninger i løbet af en kamp på et hvilket som helst tidspunkt af kampen. Kampen stoppes ikke i forbindelse med en udskiftning. Et hold kan dog maksimalt have 20 spillere til en kamp.