• Garanti mindst 3 års

  • 86 35 22 11 Telefonrådgivning

  • Gratis levering ved køb over 600 kr.

  • 44862 bare bedømmelse fra vores kunder

  • Returret 14 dages

Bestillingsseddel

Sport-Thieme Legeparcour-sæt "Multi-Aktion"

produktinformation
Sæt
Sport-Thieme Legeparcour-sæt "Multi-Aktion"
Art.nr. Pris (Sæt) Leveringstid antal (Sæt)
W0-IE1972186 * kr. 681,–
Fra 6 styk kr. 658,–
Fra 10 styk kr. 642,–
fre. 31.05 - tir. 04.06
I sparer kr. 172,–
Sættet består af 

*Alle priser er inkl. moms .


Multi-action-sættet er et glimrende grundlag for et træningsforløb, som du hurtigt og nemt kan opsætte og udvide.
  • Til sport, terapi og leg
  • Let og enkel sammensætning

Produktbeskrivelse

Multi-action sæt til indendørs og udendørs brug
Du kan bruge multi-action sættet til mange bevægelseslege i fitnesscentret eller på sportspladsen. De enkelte elementer kan nemt kombineres med hinanden. Sættet består af plastikstave, gymnastikbøjler, multi-action kegler og forbindelseselementer. Bøjlerne passer ind i slidsen i keglespidsen af ​​Multi-Action Cone. Du kan indsætte plaststængerne i hullerne i pylonerne og sætte dem sammen med forbindelseselementerne. Takket være den runde bundplade står keglerne stabilt. Med få enkle trin kan du sammensætte en bevægelses- og forhindringsbane, træningshække eller spillemål af multi-action-elementerne.
Multi-action sættet – yderst stimulerende og absolut alsidigt!
Multi-action sættet overbeviser med sin enkle montering og de utallige anvendelsesmuligheder: I børnehaven bygger du lege- og bevægelseslandskaber, der inspirerer børnene. De lyse farver giver elementerne i multi-action sættet en høj appel og vil ikke stå ubrugt længe. I børnesport kan du introducere børnene til forskellige sportsgrene. Multi-action keglerne i sættet er udstyret med huller i forskellige højder. Du kan sætte forhindringer op i forskellige højder med plaststængerne og tilpasse sværhedsgraden til børnenes evner. Sættet egner sig derfor rigtig godt til terapi - for eksempel til arbejde med børn med motoriske funktionsnedsættelser og -mangler. I boldsport, såsom håndbold og fodbold, er multi-action sættet et alsidigt træningshjælpemiddel til teknik, kaste og skudtræning.

Sættet med ubegrænsede muligheder for spil, sport og terapi – bestil multi-action sættet online fra Aktiv Sport nu.
Sport-Thieme Lege-Parcours

Legebanen er udfordrende og stimullerer sanseevnen og de motoriske evner. Børnene lærer legende at opdage, erkende og forarbejde signaler og impulser i deres omgivelser. Det egner sig fremragende til at bygge lege- og handlebaner, til at lave trænings- og legestrækninger, til træning af ligevægt, motorik og sanser. Kan stærkt anbefales til alle aldersgrupper!