• Garanti mindst 3 års

  • 86 35 22 11 Telefonrådgivning

  • Gratis levering ved køb over 600 kr.

  • 45090 bare bedømmelse fra vores kunder

  • Returret 14 dages

Bestillingsseddel

Elastablast, det originale samarbejdsbånd

Samarbejdsbånd fremmer evne, mod og sociale færdighederSamarbejdsbånd fremmer evne og mod

produktinformation
Elastablast, det originale samarbejdsbånd
Art.nr. Pris (Styk) Leveringstid antal (Styk)
W0-IES04261031 * kr. 2.158,–
tir. 02.07 - tor. 04.07

*Alle priser er inkl. moms .


Samarbejdsbånd fremmer evne, mod og sociale færdighede til at turde gøre nye bevægelser sammen med andreMeget kraftig og holdbar elastik

Produktbeskrivelse

ElastaBlast samarbejdsbåndets strækkeevne, styrke og rebound egenskaber skaber en spændende ny bevægelsesoplevelse, der enten kan indeholde og holde en urolig gruppe eller tilskynde til at løbe en risiko for selv den mest sky person. Som en bungee elastik dækket af blød fleece, udfordrer dens dynamiske rebound egenskaber individuel tyngdekraft og balance. Gruppebevægelsen kan støtte individuelle eksperimenter med tillid, forsigtighed, risikoprøvning og det at turde give slip.
Båndet er beregnet til max. 4 brugere.
ElastaBlast er fantastisk til at danne figurer, fordi figurerne tydeligt kan ses. Bogstaver, tal og geometriske figurer er også sjove at lave. ElastaBlast samarbejdsbåndet kan bringe sjov og kreativitet ind i din klasse. Det giver en modstand, der maksimerer strækkebevægelser og styrkelse af muskelgrupper. Også egnet til fysioterapien og ergoterapien. Til såvel almindelige som psykisk og fysisk udfordrede klienter.
Den originale samarbejdsbånd fra Soutpaw, med en elastik der har styrke som bungee jump elastikker.