• Garanti

  Garanti mindst 3 års

 • Telefonrådgivning

  86 35 22 11 Telefonrådgivning

 • Gratis levering fra 600 kr.

  Gratis levering ved køb over 600 kr.

 • bare bedømmelse

  42238 bare bedømmelse fra vores kunder

 • Returret

  Returret 14 dages

Bestillingsseddel

Sport-Thieme Faldforebyggelsessæt

Oprettet i henhold til AOK anbefalinger

produktinformation
Nyhed Sæt
Sport-Thieme Faldforebyggelsessæt
Art.nr. Pris (Sæt) Leveringstid antal (Sæt)
W0-IE2080707 * kr. 3.079,–
Fra 4 styk kr. 2.862,–
tir. 05.03 - tor. 07.03.24

*Alle priser er inkl. moms .


Faldforebyggelsessættet indeholder værktøjer til balance, koordination og muskelopbygningsøvelser i grupper.
 • Reducerer risikoen for fald for seniorer
 • Forbedrer stabilitet, styrke og giver hverdagssikkerhed
 • Udvalgte materialer til brug i guidede grupper
 • Balance-, koordinations- og muskelopbyggende træning for seniorer
 • For plejefaciliteter, ambulante faldforebyggende grupper

Produktbeskrivelse

Faldforebyggende sæt til balance- og styrketræning med seniorgrupper
Faldforebyggelsessættet blev sammensat efter anbefaling fra AOK et passende lille udstyr til balance- og styrketræning. I overensstemmelse med indholdsopdelingen af ​​faldforebyggende kurser i en balancedel og en styrkedel, er sætkomponenterne også opdelt i redskaber til balance- og muskeltræning. Ærteposer, sjippetov, bolde og gymnastikmåtter bruges primært til balance- og koordinationsøvelser. For eksempel forsøger deltagerne at balancere på sjippetovet eller bruge deres fod til at forme rebet til figurer. Håndvægtene opbygger styrke i arme og overkrop, så seniorer bedre kan holde fast og støtte sig selv.

Faldforebyggelsessættet indeholder næsten alt, hvad grupper og trænere har brug for til målrettet faldforebyggende træning. Udover sættet kræves der kun et tilstrækkeligt stort træningsrum og 2 stole pr. deltager. Stolene er placeret i en indre og en ydre cirkel, så den forreste stols ryglæn kan bruges til støtte. Sættet er beregnet til enhver form for guidet faldforebyggelseskursus – hvad enten det er i plejefaciliteter, klubber, sundhedscentre eller mødesteder.
Faldforebyggende træning - opretholdelse af livskvalitet i alderdommen
Fald og de deraf følgende skader er den mest almindelige årsag til tab af selvstændighed blandt seniorer. På den ene side på grund af egen frygt for at falde igen og dermed angst for at flytte – på den anden side på grund af pårørendes forsigtighedsanbringelse på plejehjem. Et fald har derfor ikke kun fysiske, men også psykiske konsekvenser. De berørte trækker sig tilbage af frygt, undgår bevægelser, der får dem til at føle sig utrygge og -

Mod mangel på motion - styrk musklerne
Alder i sig selv er ikke årsagen til det høje antal fald blandt seniorer. Snarere øges risikoen for at falde på grund af en faldende balancesans og svindende muskelstyrke. Dette kommer med alderen, men er også delvist resultatet af for lidt motion. Det betyder, at hvis du stadig er aktiv og bevæger dig meget selv i alderdommen, vil du holde dig i form, mindske din risiko for at falde markant og bevare din livsglæde og selvstændighed. For at have en positiv effekt bør seniorernes fysiske aktivitet primært fokusere på træning af balance og styrke og også på at forbedre reaktion og koordination: ligesom træning med faldforebyggelsessættet.

Faldforebyggende træning hjælper seniorer til at blive mere trygge og selvstændige i hverdagen og aflaster plejepersonalet. Tilbyd ældre mennesker en mulighed for at bevare mobilitet og livsglæde, når de bliver ældre - bestil faldforebyggende sæt nu hos Aktiv Sport!