• Garanti mindst 3 års

  • 86 35 22 11 Telefonrådgivning

  • Gratis levering ved køb over 600 kr.

  • 44873 bare bedømmelse fra vores kunder

  • Returret 14 dages

Bestillingsseddel

Sissel Kiselmåtte "Step-Fit"

Den naturlige kiselstensmåtte til hjemme brug

produktinformation
Sissel Kiselmåtte "Step-Fit"

Din egen kiselstrand indenfor
stabilisere leddene
stimulere fodreflektionszonen

Sissel Kiselmåtte "Step-Fit"
Sissel Kiselmåtte "Step-Fit"
Sissel Kiselmåtte "Step-Fit"
Art.nr. Pris (Styk) Leveringstid antal (Styk)
W0-IE2606604 * kr. 1.284,–
ons. 05.06 - fre. 07.06

*Alle priser er inkl. moms .


Med Sissel® Kiselmåtte Step-Fit træner man ligevægten og koordinationen på naturlig vis. den uregelmæssige overflade på den fleksible kiselmåtte giver en følelse af at løbe på en naturlig kiselsandstrand. Ideel til styrkelse af musklerne og båndene, styrker blodgennemstrømningne, til sensomotorisk træning, fodreflekszone massage
  • Simulere en naturstrand med runde kiselsten
  • Ideel til brug indenfor rehabilitering

Produktbeskrivelse

Præventiv virkning, rehabilitering, ligevægtstræning, fodreflekszonemassage
Sissel® Kiselmåtte Step-Fit er din naturlige sandstrand i stuen. Stig op og mærk hvordan kroppen aktiveres fra fodsålerne. på den uregelmæssige overflade ligger fødderne ikke plant, nærmere punktuelt på de kiselformede forhøjninger. På de rørende punkter bliver trykket udøvet så føddernes reflekszoner stimuleres og blodgennemstrømningen som stofskiftet aktiveres.
Samtidig forårsager den vakkelvorne stand en reaktion i balanceevnen: musklerne og båndene udfører bestandigt små reguleringer i bevægelsen og korrigere så standen hele tiden er stabil. Dette sammenspil af muskler og nervesystem forbedre hele kroppens koordination og styrker muskelbåndsapparatet til fødder, spring-, knæ- og hofteleddene.

Sissel® Kiselmåtte Step-Fit er derfor fremragende til fremmelse af balancen - om det er til mere stabilitet i hverdagen eller til træning. Kan også anvendes indenfor rehabilitering og terapien, her kan den bruges til sensomotorisk og proprioceptiv træning efter skader og operationer. I kombination med andre underlag kan man også bruge den til sensibilitetstræning.
Denne handy allrounder hjælper i hverdagen med at fremme stabilitet og mobiliteten.
Prøv Sissel® Kiselmåtte Step-Fit