• Garanti

  Garanti mindst 3 års

 • Telefonrådgivning

  86 35 22 11 Telefonrådgivning

 • Gratis levering fra 600 kr.

  Gratis levering ved køb over 600 kr.

 • bare bedømmelse

  38800 bare bedømmelse fra vores kunder

 • Returret

  Returret 14 dages

Bestillingsseddel

Sport-Thieme Våd-markeringsfarve "Ekstrahvid, Premium"

Svær at overse

produktinformation
Sport-Thieme Våd-markeringsfarve "Ekstrahvid, Premium"
Art.nr. Pris (Dunk) Leveringstid antal (Dunk)
W0-IE1114935 * kr. 1.040,–
(kr. 52,– /kg)
Fra 3 styk kr. 970,– (kr. 48,50 /kg)
Fra 5 styk kr. 950,– (kr. 47,50 /kg)
Fra 10 styk kr. 890,– (kr. 44,50 /kg)
ons. 05.10 - fre. 07.10

*Alle priser er inkl. moms .


Sportsplads væske markerings farve "Ekstrahvid Premium" er specielt egnet til markering af plænesportspladser. kan bruges i alle markeringsvogne.
 • Topkvalitet - ekstra drøjt og mere holdbart
 • 30% mere dækkende end andre farver
 • 1 dunk = 20 kg (12,5 Liter)
 • Blandingsforhold 1:6
 • Biologisk nedbrydelig

Produktbeskrivelse

Særligt:
Farven er fri for kalk og andre ætsende opløsningsmidler og dermed økologisk sikkert for både mennesker, dyr og miljø. Den kendetegnes ved sin kraftige dækkeevne og lysstyrke, tørrer hurtigt ved mere end 5°C og hæfter på græs, efter tørring, i ca. 4 uger.
Kvalitets-indholdsstofferne gør, at der ikke er nogen sammenklæbning af græsstrå og at græssets kapillarsystem dermed ikke beskadiges.
Ved hurtig blanding af farve og vand, blander de to ting sig selv. Enkel omrøring med hånden er nok.

Anvendelsesområder:
Væskemarkeringensfarven er særligt udviklet til græsbaner, men kan også anvendes på sand- og grusbaner. Vær opmærksom på at græsset altid bør være nyslået/kort for at forbrug og holdbarhed er optimalt.

Mængde
For markering af en bane skal man brug ca. 4-6 liter farve. Dette afhænger af markeringsredskabet, dyse-størrelse (det er ideelt med 1,8 bar ved en dyse på 0,7), liniebredde, banens beskaffenhed (f.eks. græssets længde) såvel som skridthastigheden ved den som kører markeringsvognen. Markeringerne holder alt efter vejr og græssets voksetid i op til 4 uger. 1 dunk rækker til ca. 3 baner.

Forarbejdning
Farven leveres som et pasta-agtigt farvekoncentrat og skal kun fortyndes med vand. Blandingsforholdet er 1:6. Blandingen bør hældes på markeringsvognen gennem en si. Dermed forhindrer man at klumper kommer ned i beholderen og kan forstyrre markeringen.

Vær i øvrigt opmærksom på anvisninger og forskrifter fra producenten, på markeringsvognen

Tip
Om vinteren kan man ved sne på banerne blande rød eller sort farve i blandingen. Markeringsvæsken kan opbevares i den forsvarligt lukkede original-beholder i op til ca. 1 år. Vær dog opmærksom på at beholderen skal opbevares frostfrit.

Leveringsanvisning i vintermånederne:
Man bør være opmærksom på at markeringsfarven pga den store vand-andel ikke sendes i frostvejr. Levering sker altså, når der igen er plusgrader.Brug Sport-Thieme Væskemarkeringsfarve "Ekstrahvid Premium" på sportspladsen!