Handi Life Sport® Blindefodbold er en special futsalbold - Rangle-felter giver en lyd, som giver blinde mulighed for at lokalisere bolden.
  • Reducerede hoppeegenskaber
Made in EU

Produktbeskrivelse

Handi Life Sport® Blindefodbold: Andre egenskaber end en alm. fodbold
Handi Life Sport® Blindefodbold er en ranglebold af højglans PU og med grafik i certificerede farver. Hoppe-egenskaberne er reducerede som med en futsalbold. De 6 raslende klang-felter i bolden gør at den bremses ekstra. Dermed overholder bolden de internationale regler for blindesport (IBSA: International Blind Sports Federation). Målet er, at få bolden placeret i modstandernes 3x2 m. store mål. 2 dommere, som befinder sig på sidelinien, leder kampen. Da der ingen bander er, kan futsal-bolden godt forlade banen. Forskellen til alm. fodbold er, at bolden ikke kastes ind (ved indkast) fra sidelinien - men i stedet sparkes ind.
Men hvordan fungere blindefodbold egentligt?:
Ved blindefodbold består hvert hold af 4 blinde markspillere og en seende målmand. Takket være rangle-felterne i bolden ved spillerne præcist, hvor bolden befinder sig. Træner, målmand og en guide giver desuden anvisninger ved tilråb til markspillerne. Hvis en modspiller nærmer sig den spiller som har bolden, skal han/hun råber "Voy" (betyder "jeg kommer"). Der spilles i 2 x 25 min. med 10 minutters pause. I hver halveg kan hvert hold bede om timeout. Dette tælles med i den effektive spilletid.

Hvis man søger en egnet futsalbold til en blinde-hold - Så bestil straks denne Handi Life Sport® Blindefodbold online hos Aktiv Sport.